Ünite 1. Hijyen ve Hijyen ile İlgili Temel Kavramlar
Ünite 2. Personel Hijyeni
Ünite 3. Gıda Hijyeni
Ünite 4. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler
Ünite 5. Gıdalarda Görülen Bozulmalar
Ünite 6. Gıda Güvenliği
Ünite 7. Gıda Muhafaza Yöntemleri
Ünite 8. Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
Ünite 9. Mutfak Hijyeni
Ünite 10. Otel İşletmelerinde Hijyen
Ünite 10. Otel İşletmelerinde Hijyen
Ünite 11. Temizlik ve Temizlik Maddeleri
Ünite 12. Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Ünite 13. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)
Ünite 14. ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)