Ünite 1. Hijyen ve Hijyen ile İlgili Temel Kavramlar

Ünite 2. Personel Hijyeni

Ünite 3. Gıda Hijyeni

Ünite 4. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler

Ünite 5. Gıdalarda Görülen Bozulmalar

Ünite 6. Gıda Güvenliği

Ünite 7. Gıda Muhafaza Yöntemleri

Ünite 8. Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen

Ünite 9. Mutfak Hijyeni

Ünite 10. Otel İşletmelerinde Hijyen

Ünite 10. Otel İşletmelerinde Hijyen

Ünite 11. Temizlik ve Temizlik Maddeleri

Ünite 12. Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar

Ünite 13. HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları)

Ünite 14. ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)